Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Vasemmistoliiton sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekonen sekä kansanedustajat Pia Lohikoski ja Paavo Arhinmäki ovat tavattavissa Tampereella, Pirkkalassa, Valkeakoskella ja Hämeenlinnassa lauantaina 17.10. Ministeri Pekonen on tavattavissa K-Citymarket Pirkkalan edustalla Pirkkalassa ja kansanedustajat Lohikoski ja Arhinmäki Tammelantorilla Tampereella klo 10.15–11. Myöhemmin iltapäivällä käydään Valkeakoskella ja Hämeenlinnassa.
Tapahtumat ovat osa Koko Suomen toriparlamenttia, jonka aikana vasemmistoliiton eduskuntaryhmä vierailee eri puolilla Suomea lokakuun kolmena lauantaina. Toriparlamentteja kokoontuu Helsingistä Kittilään ja kaikki ovat tervetulleita mukaan.
 
Vasemmistoliitto tiedottaa, että kaikki eduskuntaryhmän tilaisuudet järjestetään ulkotiloissa turvavälein ja paikallisten viranomaisten suositusten mukaisesti. Kasvomaskin käyttöä suositellaan ja kaikkia kannustetaan huolehtimaan käsihygieniasta. – Pyydämme, ettei kukaan tule paikalle, jos kokee pienimpiäkin hengitystieinfektion oireita. Eduskuntaryhmä varaa mahdollisuuden tilaisuuksien perumiseen koronatilanteen muuttuessa, järjestäjät toteavat.