Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

SELLA (keskellä) ja Eedi olivat lähteneet perheen voimin eli Suvi Jokelan ja Pekka Pernun kanssa Pingviinien luistelukouluun maanantai-iltana. Toni Suoniemi (vas.) on luistelukoulun vastaava ohjaaja. Maanantai-illan luistelukoulu on jo 15 vuotta pitkä traditio Pingviinien kalenterissa.

– Haluaisin oppia luistelemaan vähän nopeammin kuin nykyään, mietti perheensä kanssa Pingviinien luistelukoulussa käyvä Eedi syyskauden tavoitteitaan jään päällä maanantai-iltana.
Pingviinien osalta jääkiekkosyksy on sujunut toistaiseksi hyvissä merkeissä, tavoitteet ovat toteutuneet.
– Pelaajapasseja lunastettiin tänä syksynä lähes sama määrä kuin ennen. Viime kaudella olimme Hämeen viidenneksi suurin seura 469 pelaajapassilla, kertoo Pingviinien puheenjohtaja Rami Kujala. Vain luistelukoulussa on ollut pientä vähennystä aiempaan verrattuna.
Rajoitukset eivät ole tuoneet takapakkia kiekkoväelle.

– Toistaiseksi on voitu viedä kaikki pelit ja harjoitukset läpi täysillä pelaajamäärillä.
Pingviinien sadoissa peleissä ja treeneissä ei ole törmätty altistuksiiin, saati tartuntoihin. Turvatoimet ovat silti täysillä käytössä.
– Käsien pesun ja muun lisäksi olemme lisänneet turvavälejä niin, että pukukoppeihin saavat mennä vain pelaajat ja valmentajat.

Peleissä vieras- ja kotijoukkueen kannattajille on rajattu omat alueensa.
– Yritetään toimia jääkiekkoperheen parissa niin, että kausi voidaan viedä läpi ilman keskeytyksiä. Niihinkin on varauduttu, Kujala sanoo.Hallille syksyksi luvattu ilmastointi ja jäähdytysremontti on myöhässä. Valmista pitäisi olla kuun loppuun. Tällöin kunnan ylläpitämän hallin lämpötilan on luvattu nousevan +8 asteeseen kelillä kuin kelillä. Kyseessä on merkittävä mukavuuslisä. Nykyisellään halli on pakastusarkku.

Lue lisää näköislehdestä tai printti-Pirkkalaisesta ke 21.10.