Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

SUUPANNIITYN yläkoululla Pirkkalassa on 50 oppilasta ja työntekijää siirtynyt koronakaranteeniin tästä aamusta lähtien.

Pirkkalan Suupanniityn koulussa on todettu koronavirustapaus, jonka vuoksi yhteensä 50 koulun oppilasta ja työntekijää on asetettu altistumisen vuoksi karanteeniin. Kyseessä on suuri yläkoulu, entiseltä nimeltään Pirkkalan yläaste. Terveydenhuollon henkilöstö on ilmoittanut altistuneille karanteenista tartuntatautilain mukaisesti. Kunta kertoi tapauksesta nettisivuillaan perjantaina.

Maanantaista lukien karanteeniin määrättyjen oppilaiden opetus on toteutettu erityisillä opetusjärjestelyillä, pääsääntöisesti etäopetuksena. Karanteenin päätyttyä oppilaat ja työntekijät palaavat normaaliin koulutyöhön. Suupanniityn koulu ilmoitti etäopetukseen siirtymisestä Wilma-viestillä niille, joita asia koskee. Muut Suupanniityn koulun oppilaat ja opettajat jatkavat koulutyötä normaaliin tapaan.

Kyseessä on jo toinen korona-altistus Suupanniityn koululla. Syyskuun lopulla karanteeniin ja etäopetukseen joutui 60 oppilasta ja henkilökuntaan kuuluvaa. Koronatartunta oli tällöin löytynyt Pirkkalan terveyskeskuksella otetusta näytteestä. Altistus ei johtanut koronan leviämiseen koululla.

Härmälässä sijaitseva Kuuselan päiväkoti on puolestaan tämän viikon ajan kiinni koronatartunnan takia. Kyseessä on pieni noin 40 lapsen yksikkö. Kuuselan korona-altistumisista kertoi ensimmäisenä Aamulehti. Viime viikolla kerrottiin myös, että Härmälän Talvitien päiväkodissa on mahdollisesti ollut korona-altistumisia.