Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

KUNNANHALLITUS esittää, että raitiotien päätepysäkki tulisi Pirkkalassa Suupalle Naistenmatkantien keskelle, vähän eteenpäin tämän havainnekuvan kohdasta.

Pirkkalan kunnanhallitus esittää valtuustolle, että kuntaan mahdollisesti rakennettavan raitiotien päätepysäkki tulisi Suupalle Naistenmatkantien keskelle. Valtuusto päättää linjauksesta ensi maanantaina.

Tampere on valinnut raitiotien linjaukseksi Nuolialantien Härmälässä. Nyt käsittelyssä olevassa raitiotien yleissuunnitelmassa raitiotie puikkaisi Pirkkalan puolelle tullessaan Partolaan Prisman ja Veskan välistä ja se yhtyisi Naistenmatkantiehen Lidlin jälkeen.

Yhdyskuntajohtaja Jouni Korhonen perustelee ehdotusta kustannustehokkuudella ja hyvien matkaketjujen toteuttamisella.

Päätös ratikan linjauksesta ja päätepysäkistä ei tarkoita päätöstä ratikan rakentamisesta. – Tässä tehdään vasta aluevarausta kaavoitusta varten, jotta raiteen rakentaminen on mahdollista, jos niin päätetään, Korhonen tähdentää.

Pirkkala päättää ratikan rakentamisesta aikaisintaan ensi valtuustokaudella.

Lue lisää Pirkkalainen-lehdestä ke 4.11.