Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Talkoopaikka on merkitty karttaan punaisella pallolla.

Viime lauantain luontopolun hakettamistalkoot Iso-Naistenjärven maisemissa saa jatkoa ensi lauantaina, 7.11. Silloin on vuorossa Syrjän metsäautotieltä lähtevän, Pehkusuon pitkospuille johtavan polun hakettaminen.

– Edellisiin talkoisiin osallistui kolmisenkymmentä talkoolaista. Joukossa oli niin yhdistysväkeä kuin pelkästään ulkoilusta nauttivia kuntalaisia. Toivottavasti talkoot saavat nytkin väkeä liikkelle, sanoo luontopolun toteuttaneen Pirkkala-Seuran puheenjohtaja Petri Laiho.

Hakettamistalkoot laittoi alulle maanviljelijä Tapio Ollila, joka on tuonut polulla tarvittavan hakkeen Syrjän metsäautotielle. Ensi lauantain talkoopaikka löytyy tältä tieltä kohdasta, josta luontopolku lähtee kohti Pehkusuon pitkospuita. Jasperintien ylikulkusillalta paikalle on noin 300-400 metriä.

– Ne talkoolaiset, jotka tuovat mukanaan kottikärryt, voivat ajaa paikalle autolla Jasperintien kautta. Linnakalliosta päin tultaessa Syrjän metsäautotie on vasemmalla puolella tietä. Tiellä on liikennemerkki Huoltoajo sallittu, Laiho neuvoo.

Talkoot järjestävät yhdessä Pirkkala-Seura ja Pirkkalan ympäristöyhdistys Pyy. Talkoolaisille on tarjolla kahvia ja pullaa.

Luontopolun hakettamistalkoot la 7.11. ko 12-16. Kahvi- ja pullatarjoilu. Järj. Pirkkala-Seura ja Pirkkalan ympäristöyhdistys Pyy.