Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

PIRKKALAINEN Tiina Niinimäki nappasi Body Fitnessiin maailmanmestaruuden sarjassa Masters 45+. Kuva: Eastlabs Photo.

PIRKKALAN Loukonlahdessa sijaitsevan Training Club Pirkkalan fitness-urheilijat menestyivät huikeasti lajin maailmanmestaruuskilpailuissa Espanjan Santa Susannassa viikonloppuna.

Pirkkalalainen Tiina Niinimäki voitti Body Fitness Masters +45 sarjan maailmanmestaruuden. Edelliseltä kaudelta hänellä oli jo MM- ja EM-hopeaa.

– Sitä kultaa lähdin metsästämään ja senhän sieltä mukanani toin. Huikea juttu oli, että finaalikuusikossa sarjassani oli neljä suomalaista, Niinimäki iloitsi.

Niinimäkeä valmentaa niinikään pirkkalalainen Jari "Bull" Mentula.

Pirkkalan Training Clubilla harjoittelevista urheilijoista Beata Rantaeskola sai MM-pronssia Bikini Fitnessin pitkästä sarjasta (+172 cm). Härmälänrannassa asuva Sanni Kastelvuo oli neljäs Body Fitnessin alle 168 cm sarjassa.– Suomen joukkue menestyi hienosti ja mitalisaalis oli hurja. Suomi on maailman toiseksi paras fitnessurheilumaa, tästä Team Finland nappasi komean pystin. Tilanne oli siellä Suomi vastaan muu maailma, Tiina Niinimäki tuuletteli.
Kirkkaimpaan mitaliin ylsivät suomalaisista Niinimäen lisäksi Body Fitnessin yleisessä sarjassa Mira Hotti Lappeenrannasta ja Voitto Suosaari Längelmäeltä yli 50-vuotiaiden Classic Bodybuildingissa.