Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

JOULUISELLA torilla nautittu lämmin glögi viritti Ritva Junnonahon (vas.) ja Peppi Vainion joulun odotukseen lauantaina.

Suupantorin pienimuotoinen joulutori viritti pirkkalalaisia ja kuntarajojen ulkopuoleltakin tulleita joulutunnelmaan perjantaina ja lauantaina. Se korvasi Pirkkalan perinteisen joulunavaustapahtuman, joka jouduttiin perumaan koronatilanteen takia.

– Käymme aina joulutoreilla virittäytymässä jouluun, kertoivat lauantaina glögimukin äärellä äiti ja tytär Ritva Junnonaho ja Peppi Vainio.  – Pirkkalan lisäksi Tampereella.

Torilla oli kymmenkunta jouluista myyntimökkiä, joista löytyi monenlaista lahjatavaraa joulupukin konttiin. Tarjolla oli myös joululeivonnaisia, kalakukkoja ja hunajatuotteita.

– Saimme joulutorista myönteistä palautetta. Kävijät olivat tyytyväisiä, kun koronasta huolimatta torilla järjestettiin jouluinen tapahtuma, sanoo vs. kulttuurikoordinaattori Karoliina Karpiomaa.

Lisää joulutorin tunnelmasta keskiviikon Pirkkalaisessa.