Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Pirkkalan Prisman Ruokatorista ja yhteistyöstä ravintolamaailman muiden yritysten kanssa vastaa Master chef Jouni Vaarala (oik.)

Prisma Pirkkala avasi tänään ovensa Partolassa. S-marketin tilalle tullut hypermarket on panostanut erityisesti ruokapuoleen, ja sen uutuutena on ruokapuolen yhteydessä oleva ravintolamaailma. Siellä Prisman yhteistyökumppaneita ovat Itsudemo, Siipiweikot, pizzeria Sitko ja 4 vuodenaikaa. Lisäksi kauppahallista tuttu Kalaherkut Nygrén avasi Prisman tiloissa oman kalamyymälänsä.

Noin 5500 neliön suuruinen Prisma Pirkkala on Pirkanmaan pienimpiä Prismoja. Pirkanmaan Osuuskauppa laajensi pikavauhtia S-marketin tilat Kenkätiellä hypermarketille sopiviksi. Tilojen remontointi käynnistyi alkukesästä.

POK:n toimialajohtaja Ville Jylhän mukaan Prisma Pirkkala on pilottihanke, jonka konsepti saatetaan ottaa käyttöön myös myöhemmin rakennettavissa uusissa Prismoissa. Uusinta uutta Partolan Prismassa on drive in -kaista, josta saa ostettua kaikkien Prisman tiloissa toimivien ravintoloiden ruokia.