Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

TÄMÄ upea jouluikkuna on Nuolialan päiväkodin Flippi-ryhmän tekosia. Harmi kyllä, sitä voi ihailla vain päiväkodin sisäpihalta.

PIHOIHIN ja ikkunoihin rakennellut jouluaiheet ovat tänä vuonna suosittuja. Niitä voi ihailla iltakävelyillä ”turvaetäisyydeltä”.

– Toiviossa on tänä vuonna joulukalenteritapahtuma, kertoo Kristiina Kaila Toivion omakotiyhdistyksestä.

Joulukuussa aukeaa hämärän tullen luukkuja eri osoitteissa ja ne ovat jouluun asti auki. Aukeamispäivänä voi olla pientä tapahtumaakin.

Kalenteri avautui ensi kertaa 29.11. Latomäenkuja 2:ssa (Tmi Kukkien). Sunnuntaina 6.12. Toivion päiväkodilla oli itsenäisyyspäivän teema. Kuluvan viikon kalenteriosoitteet Toiviossa ovat: ma 7.12. Kristiina Ulmanen Karjalantie 5, ti 8.12. Laura Alijoki Pöytälänkuja 12, ke 9.12. Tiina Hirvelä Karjalantie 7, to 10.12. Toivion koulu, pe 11.12. Annika Kimpanpää Saukontie 4, la 12.12. Färm Karjalantie 12.

Myös ainakin Sorkkalan seudulle ovat tontut askarrelleet ikkunakoristeita.

Lue lisää ke 9.12. Pirkkalaisesta