Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

TEMPPUVEKARAN päiväkoti järjesti perjantaina Lucia-kulkueen, joka vieraili vanhusten palvelukeskus Pirkankoivulla sen ympäri ulkoillen.

Päiväkoti TemppuVekaran pihassa ja Pirkankoivulla Pirkkalan Kyöstillä koettiin perjantaiaamuna joulun odotusta parhaimmillaan. Lasten Lucian päivän kulkue suuntasi päiväkodilta vanhuspalveluiden keskukselle kärjessään Luciaksi valittu Eeli.

Kulkue kiersi talon reippaasti ulkoillen ja vilkutellen ikkunoissa näkyville asukkaille.
Eeli valittiin Luciaksi Karhuvuori-ryhmän lasten kesken pidetyllä äänestyksellä.
– Paras Lucia on sellainen, joka ottaa kaikki mukaan leikkeihin ja on ystävällinen, lapset kertoivat.

Poikkeusolot näkyvät päiväkodeissakin. TemppuVekarassa perheiden joululuhlat on peruttu ja juhlia vietetään ryhmittäin päivällä. Perheet ja muutkin alueen asukkaat voivat tutustua päiväkodin ympärillä kiertävään joulupolkuun ensi keskiviikosta 16. joulukuuta alkaen. Polulta voi tutustua päiväkodille tehtyihin jouluikkunoihin turvavälit huomioiden.
– Metsänsusi-ryhmä on viettänyt ja viettää vielä ensi viikolla metsässä joulujuhlaa, kertoi päiväkodin johtaja Veera Veltti.

Lucian päivää vietetään virallisesti sunnuntaina 13. joulukuuta Pyhän Lucian, valon tuojan kunniaksi.

Lue lisää Pirkkalaisesta ke 16. joulukuuta.