Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

TAIKAPUKKI saapui viime vuonna Pirkkalan torille joulunavaukseen. Tänä vuonna jouluterveiset kootaan Pirkkalasta ja Härmälästä Pirkkalaisen ilmaiselle jouluterkkusivulle.

Pirkkalainen-lehden joulunumerossa keskiviikkona 23.12. yksityiset lehden lukijat voivat lähettää läheisilleen jouluisen tervehdyksen - halutessa myös jouluisen kuvan kera.
Mikäpä sen kivempi tapa näin koronarajoitettuna jouluaikana.
Tervehdyksiä voi lähettää helpoimmin Pirkkalaisen nettisivujen lomakkeella. Lomake löytyy nettisivujemme Lukijat-valikosta.

Tervehdyksen voi myös tuoda paperilla Pirkkalaiseen tai lähettää sähköpostilla konttori(at)pirkkalainen.com to 17.12. asti.
Ilmaiset tervehdykset on tarkoitettu yksityisille lukijoille. Yrityksille ja yhdistyksille on lehdessä omat maksulliset tervehdyssivut, joille ehtii vielä jättää aineistoja, tiedustelut p. 040 592 2055 tai ilmoitukset(at)pirkkalainen.com.