Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

SUUPANTORILLA käytiin maanantaina kuusikauppaa jouluun valmistautuen. Koronan suhteenkin tilanne oli Pirkkalassa joulun alla rauhallinen.

Pirkkalan koronatilanne jatkuu varsin rauhallisena. Viikon takaiseen tilanteeseen verrattuna uusia tapauksia oli  maanantai-iltapäivään mennessä varmennettu kaksi. Kaikkiaan Pirkkalassa on keväästä saakka todennettu 92 koronatartuntaa.
 – Onneksi nyt on hyvä suvantovaihe meneillään, sanoo tartuntatautilääkäri Jaakko Kivijärvi Pirkkalan terveyskeskuksesta.
Kivijärvi kehottaa kuitenkin edelleen malttiin, vaikka joulu ja uusivuosi ovatkin edessä.
– Juhlapyhät kannattaa ehdottomasti viettää vain lähipiirin kesken ja jatkaa koronasuositusten noudattamista taudin leviämisen ehkäisemiseksi.
– Ja jos yhtään on flunssan oireita, pitää ehdottomasti jäädä pois yhteisestä juhlasta.

Suomessa jo odotellaan ensimmäisiä rokotteita koronaa vastaan. Ensimmäiset rokotteet menevät heti joulun jälkeen ensilinjan hoitohenkilökunnalle.
Kivijärven mukaan vielä ei ole tietoa, koska Pirkkalassa päästään rokottamaan väestöä.
– Henkilöstön ja kuntalaisten laajoja rokotuksia tullaan saamaan käyntiin luultavimmin vasta, kun rokotteita on saatavilla runsaammin.
– Aikataulusta saataneen tietoja alkuvuonna.