Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

VIIME vuodenvaihteessa Pirkkalassa seurattiin suurella joukolla ilotulitusta Vähäjärven rantamilla. Tällä kertaa tapahtumaa ei järjestetä, vaan iloa on pidettävä pienemmissä piireissä.

KORONAN ja juhlapyhien takia moni toiminta on nyt tauolla tai rajoitettua Pirkkalassa. Tilanne jatkuu tällä tietoa suositusten osalta 10. tammikuuta ja kokoontumisrajoitusten osalta 17. tammikuuta asti.

Vapaa-aikakeskus on kokonaan suljettu, samoin Reipin ja Kranstolpan saunat ja nuorisotilat niin Suupalla kuin Nuolialan koululla. Kirjastot ovat avoinna tarjoten vain lainaustoimintaa hiukan supistetuin aukioloin.

Pirkkalassa ei muiden kuntien tavoin järjestetä uudenvuoden ilotulitusta tässä vuodenvaihteessa. Viime vuonna siitä nautittiin vielä suurella joukolla Vähäjärven rantamilla Pirkkalainen-lehden järjestämänä.

 

PIRKKALAN terveyskeskuksessa on lääkäreiden ja sairaanhoitajien vastanottoaikoja supistettu vuodenvaihteen yli aina 10. tammikuuta asti. Sulkuaikana päivystys toimii normaalisti ja kiireelliset tehtävät hoidetaan. Koronanäytteenottoon pääsee kuitenkin joka päivä. Siihen tarvitaan lähete, jota varten on oltava yhteydessä Pirkkalan koronaneuvontapuhelimeen 050 313 3682. Koronatestit otetaan Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa Sarankulmassa.

Päivystyksen uudenvuoden aukioloajat ovat to 31.12. klo 8-20, pe 1.1. klo 10-17, la 2.1. klo 10-17, su 3.1. klo 10-17, loppiaisena ke 6.1. klo 10-17. Vuoden alusta 1.1. alkaen Pirkkalan terveyskeskuspäivystyksen aukioloaika lyhenee yhdellä tunnilla. Tammikuun alusta lähtien päivystys on auki arkisin maanantaista perjantaihin klo 8-19 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 10-17. Yksittäisinä arkipyhinä päivystys on avoinna klo 10-17.

Myös neuvolassa supistettu toiminta jatkuu 10. tammikuuta asti.

Pirkkalan terveyskeskuksen sairaalaosastolla on vierailukielto 10. tammikuuta asti lukuunottamatta saattohoitoa.

Seuraava Pirkkalainen-lehti ilmestyy to 7.1.