Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

JUULIA Vedenpää oli maanantai-iltana luistelemassa Loukonlahden kentällä ensimmäistä kertaa ikinä kaunokeilla. Hänen mukanaan olivat äiti Miia Vedenpää (keskellä) ja täti Heta Vedenpää. Myös kultainennoutaja Dumle pääsi kannustamaan ekaa luokkaa käyvää luistelijaa.

TALVILAJIT saavat nyt ulkoilijat liikkeelle. Pysäköintialueilla hiihtoreittien ja luistelukenttien lähellä on suorastaan ruuhkaa ja laduilla ja kentillä vilskettä.

Kunnan kaikki luistelukentät on nyt jäädytetty, ja ne ovat ainakin tyydyttävässä luistelukunnossa. Parhaiten luistelijoita palvelee tällä hetkellä Kurikan kenttä, jonka kuntoa luonnehdittiin tiistaina netistä löytyvällä kunnan latu- ja jääkartalla hyväksi.
Lumentulon myötä kaikilla Pirkkalan laduilla pääsee hiihtämään sekä perinteistä että vapaata lukuunottamatta Loukonlahden latua, jonne on tehty vasta pohjat.
Latujen kunto on pääosin tyydyttävä. Lähimmän vuorokauden ajalle povatulla lumipyryllä on vaikutuksensa latuihin. Pyryn jälkeen laduntekijöillä on entistä paremmat eväät tehdä väyliä laadukkaammiksi.
– Ajantasaiset tiedot laduista löytyvät kunnan verkkosivujen latukartalta, neuvoo liikuntapaikkamestari Kari Koskinen.

HIIHTÄJIEN ja laduntekijöiden riesana ovat olleet autot, joilla liikutaan hiihtoreiteillä. Niitä on tavattu esimerkiksi suositulla kaasulinjalla.
– Reiteillä ajetaan kaikenlaisilla autoilla ja muilla kulkuneuvoilla lähes päivittäin, Koskinen tietää.

Lue lisää Pirkkalaisesta ke 13.1.