Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

– LÄHDEN nöyrästi jatkamaan Sami Sivosen ja hänen henkilökuntansa tekemää ansiokasta työtä, kertoo Pirkkalan K-Citymarketissa maaliskuussa kauppiaana aloittava Petri Putila.

Petri Putila aloittaa 1. maaliskuuta K-Citymarket Pirkkalan kauppiaana. Pirkkalan nykyinen kauppias Sami Sivonen jättäytyy pidemmälle sapattivapaalle.

Kauppias Petri Putila siirtyy Pirkkalan K-Citymarketiin Lahden K-Citymarket Paavolasta, jossa hän on ollut kauppiaana vuodesta 2018. K-Citymarket Pirkkala on kauppiaan toinen kauppapaikka.

– Lähden K-Citymarket Pirkkalan kauppiaaksi erittäin innostuneella mielellä. Pirkkalassa on tehty huimaa työtä viime vuosina, ja kauppa on palkittu sekä Suomen parhaana K-Citymarketina että K-Citymarketien parhaana ruokamaailmana ja juomaosastona. Erityisesti olen kuullut kehuja upeasta henkilökunnasta, joten on mahtavaa päästä luotsaamaan tällaista porukkaa yhdessä Suomen parhaista kaupoista. Valinta K-Citymarket Pirkkalan kauppiaaksi on hieno kunnianosoitus, Putila sanoo.

K-Citymarket Pirkkalan väistyvä kauppias Sami Sivonen aloitti K-kauppiaana Helsingin K-Supermarket Arabianrannassa vuonna 2004. Sieltä hän siirtyi K-Citymarket Pirkkalaan vuonna 2009.

– Haluan kiittää henkilökuntaa kaikesta siitä, mitä vuosien aikana on saatu aikaan. Reilussa kymmenessä vuodessa kaupan liikevaihto kolminkertaistui ja meistä tuli Pirkanmaan suurin K-Citymarket. Nämä saavutukset teki Suomen paras henkilökunta. Asiakkaita kiitän luottamuksesta ja siitä, kuinka otitte K-Citymarket Pirkkalan omaksenne. Ilman teitä ei olisi saavutuksiamme.

– Jättäydyn pois työelämästä terveydellisistä syistä. Nyt otan aikaa itselleni, ja uusien suunnitelmien aika tulee myöhemmin. Sivoset eivät kuitenkaan täysin poistu Pirkkalasta: poikani Mika jatkaa Suomen parhaaksikin valitun juomaosaston vetäjänä, Sami Sivonen kertoo.

Uuden kauppiaan tavoitteena on kehittää K-Citymarket Pirkkalaa edelleen entistäkin paremmaksi yhdessä henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa korostaen jo olemassa olevia vahvuuksia, kuten palkittua ruokamaailmaa, tuoreutta ja paikallisuutta. Putila on tehnyt merkittävää kehitystyötä edellisessä kauppapaikassaan Lahden Paavolassa, jonne hän toi muun muassa oman jäätelötehtaan ja viinibaarin. Hän aikoo jatkaa samalla mallilla pirkkalalaisten toiveet huomioiden.
– Pirkkalalaisten on lupa odottaa, että tulen yhdessä henkilökunnan kanssa jatkamaan työtä, jota on jo vahvasti tehty. Asiakkaiden toiveet ovat kaiken keskiössä. K-Citymarket Pirkkala on edelläkävijä omalla alueellaan ja samalla tiellä jatketaan. Haluan tuoda kauppaan elämyksellisyyttä. Uusia juttuja on jo suunnitteilla, mutta kerrotaan niistä, kunhan tulevat ajankohtaisiksi. On mukava päästä kauppiaaksi kauppaan, joka on auki 24/7. Ympärivuorokautinen aukiolo luo uusia mahdollisuuksia: laajat aukiolot ovat tulevaisuutta, Putila sanoo.
K-Citymarket Pirkkalan henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä uuden kauppiaan palvelukseen.
– Kauppiuudessa parasta on se, että pääsee toteuttamaan itseään yhdessä hyvän porukan kanssa. Vain taivas on rajana, kun jotakin halutaan toteuttaa. Yhdessä kehittäminen on parasta juuri tällaisessa ympäristössä, jossa tapahtuu paljon. Yksikään päivä ei ole samanlainen ja ala kehittyy hurjaa vauhtia, yhä kiihtyvällä tahdilla, Putila kuvailee.
Vastapainoa kauppiaan vauhdikkaalle työlle tuo perhe. Kauppiaan perheeseen kuuluvat puoliso, viime lokakuussa syntynyt pieni poika sekä kaksi lasta puolison aiemmasta liitosta.