Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

ME teimme sen. Eerolla, Vilmalla ja Ellalla sekä muilla Puuhkalakin päiväkodin lapsilla ja aikuilla on aihetta tuuletuksiin. Lipputangossa liehuu vihreä lippu, koska päiväkoti on onnistunut hienosti jätteiden vähentämisessä.

Puuhkalakin päiväkodissa osataan jätteiden vähentäminen ja hallitaan jätteiden kierrätys. Merkkinä tästä päiväkodin lipputangossa on liehunut viime torstaista lähtien vihreä lippu. Se nostettiin salkoon Puuhkalakin pihassa pidetyssä pienessä juhlahetkessä mehutarjoilun kera.

Puuhkalakki sai käyttöoikeuden vihreään lippuun, koska se täyttää kasvatusalan kestävän kehityksen ohjelman kriteerit. Vihreä lippu on osa kansainvälistä Eco Schools -ohjelmaa, joka toimii noin 70 maassa ympäri maailman. Ympäristökasvatusjärjestö FEE Suomi on kehittänyt Vihreä lippu -ohjelmaan Suomen varhaiskasvatus- ja koulujärjestelmään sopivat toimintatavat ja materiaalit.

Puuhkalakki käynnisti projektin jätteiden vähentämiseksi syksyllä 2019.

Lue lisää keskiviikon 27.1. Pirkkalaisesta.