Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

VIIME syksynä Miss Suomen kruunun saanut Viivi Altonen laittaa aina silloin tällöin päähänsä villamyssyn ja pulahtaa avantoon Helsingin keskustassa. – Rakastan käydä avannossa. Siitä tulee aivan mahtava olo, hän hehkuttaa.

KUNTOSALILLA harjoittelua kolme kertaa viikossa, vähintään 10.000 kävelyaskelta päivässä, avannnossa pulahtamista, juuri alkanut kolme viikon tehotreeni crossfitissä.
Missivuoden kiireidenkin keskellä Miss Suomi Viivi Altonen pyrkii pitämään hyvää huolta kunnostaan.
– Tykkään myös urheilla, mutta se on jäänyt kiireiden keskellä vähemmälle, kertoo Pirkkalassaa syntynyt ja kasvanut Suomen kaunein.
Hän harmittelee, ettei ole ennättänyt myöskään juuri ollenkaan talvisen lempilajinsa lumilautailun pariin. Huolimatta siitä, että eteläisessäkin Suomessa saadaan nyt nauttia poikkeuksellisen upeista talvikeleistä.
– Onneksi pääsin vähän aikaa sitten Leville lautailemaan.
Talvilajeista Altonen nauttii myös avantouinnista.
– Rakastan käydä avannossa. Siitä tulee aivan mahtava olo, ja se onnistuu täällä Helsingissäkin.

PIRKKALASTA muutama vuosi sitten Tampereelle muuttaneen Altosen kotiosoite vaihtui vuodenvaihteessa Helsinkiin.
– Kun tulin syksyllä valituksi Miss Suomeksi, matkustin Tampereelta Helsinkiin neljä kertaa viikossa. Aloin miettiä, että tässä tilanteessa olisi paljon helpompaa asua Helsingissä.
Uusi koti löytyi Kallion Kurvista.

Lue lisää Pirkkalaisesta ke 10.2.