Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

VIITISEN vuotta sitten Härmälän ja Pirkkalan rajaseudun uimahallia visioitiin Härmälänrannan lentokonetehtaaseen yksityisenä hankkeena. Halli on nyt kuntien välisessä pohdinnassa.

PIRKKALAN kunta on tehnyt viime viime vuonna yhdessä Tampereen kaupungin kanssa uimahallin tarveselvityksen. Pirkkala ei nyt harkitse oman uimahallin tekoa, mutta yhteinen halli johonkin Partolan tai Härmälän alueelle on tulevaisuudessa mahdollinen.
Selvityksen toteutti Sport Venue Oy. Selvityksen jälkeen Pirkkala on käynyt keskusteluja Tampereen kaupungin kanssa. Yhteishanketta on tarkoitus jatkaa yhteisellä selvityksellä ja suunnitelmalla.
– Suunnittelussa tulee huomioida raitiotien jatkosuunnittelun ja sen mahdollisen toteutuksen aikataulu, viestitti kansliapäällikkö Jaakko Joensuu Pirkkalan ja Tampereen yhteiset pähkäilyt maanantaina Pirkkalan valtuuston kyselytunnilla.
– Suunnitelmassa huomioidaan ja siihen kytketään myös muut lähialueiden kehittämissuunnitelmat. Näitä ovat esimerkiksi Tampereen messu- ja urheilukeskuksen sekä Partolan alueen kehittäminen, Joensuu kertoi.
Uimahalliasiaa oli kyselytunnilla tiedustellut valtuutettu Mikko Kuoppa (vas).

VUONNA 2015 yksityinen toimija kaavaili Härmälänrannan purettavan lentokonetehtaan paikalle uudisrakennukseen uimahallia ja muita liikuntapalveluita. Kunnille tarjottiin hallista ostopalveluvuoroja.

Lue lisää Pirkkalaisesta ke 17.2.