Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Yli 80-vuotiaitten koronarokotukset jatkuvat ensi viikolla. Perjantaina 26.2. on luvassa rokote noin 50:lle.

Noin 50 vielä rokottamatonta yli 80-vuotiasta pirkkalalaista saa koronarokotteen perjantaina 26.2. Pirkkalan terveyskeskus on saanut vahvistuksen pienen rokote-erän saapumisesta ensi viikolla.

– Oletettavasti saamme jatkettua viikon 9 aikana yli 80-vuotiaiden rokotuksia isommalla määrällä, mutta sairaala-apteekki ei vielä pystynyt määrää vahvistamaan, kertoo tartuntatautilääkäri Jaakko Kivijärvi Pirkkalan terveyskeskuksesta.

Kaikille ensimmäisen koronarokotteen saaneille järjestetään rokotteen tehosteannokset  voimassa olevan 12 viikon tehostevälin mukaisesti.
 
Yli 80-vuotiaat kutsutaan rokotuksiin soittamalla.

– Soittotyö alkaa vielä tämän viikon aikana ja jatkuu ensi viikolla myös sen mukaan kun rokotteiden saatavuudesta saadaan lisätietoja.
 
Kun Astra Zenecan rokotteen saapumisesta Pirkkalan terveyskeskukseen saadaan vahvistus, voidaan aloittaa myös alle 70-vuotiaiden riskiryhmiin kuuluvien rokotuksia.

– Tiedotamme asiasta tarkemmin muun muassa ajanvarauskäytäntöjen osalta heti, kun aikataulu varmistuu, Kivijärvi sanoo.