Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

PIRKKALAN jäähalli suljettiin tänään keskiviikkona. Myös kaikki muut liikuntatilat ja nuorisotilat on suljettu ainakin 5. huhtikuuta asti. Harjoittelu ei ole enää sallittua ryhmissä edes alle 12-vuotiaille lapsille sisätiloissa.

NIIN jäähalli kuin muut kunnan liikuntatilat ja myös nuorisotilat ovat sulkeutuneet tänään keskiviikkona Pirkkalassa maakunnan siirryttyä koronan leviämisvaiheeseen. Lasten ja nuorten harrastusryhmät jäävät tauolle 5.4. asti. Ennen päätöstä Pirkkalassa saattoi vielä järjestää sisäliikuntaa 12-vuotta nuoremmille ryhmille.

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä päätti tiistaina suosittaa kaikkia lasten ja nuorten harrastusryhmiä pitämään tauon 5. huhtikuuta asti. Myös kaikki aikuisten liikuntaryhmät ovat tauolla toistaiseksi, pois lukien lääkinnällinen ja vastaava kuntouttava toiminta.
Pirkkalan jäähalli noudattaa voimassa olevia suosituksia. Lasten ja nuorten harrastustoiminta on keskeytetty. Kevään toiminnan jatkoa arvioidaan lähiaikoina, ja kunta tiedottaa asiasta erikseen.

NUORISOPALVELUIDEN kaikki sisätiloissa tapahtuva harrastus- ja ryhmätoiminta on niinikään peruttu 5.4. saakka ja nuorisotilat on suljettu toistaiseksi. Liikkuva nuorisotila Siili on ajossa perjantaisin ja lauantaisin.

Pirkkalaisen printtilehti ke 17.3. on painettu ennen uusia rajoituspäätöksiä. Käytännössä näkyvin muutos tiistain päätöksestä on ryhmätoiminnan keskeyttäminen myös alle 12-vuotiailta. Urheiluseuroista PJK linjasi jo aiemmin, että se lopettaa toistaiseksi kaikenikäisten jalkapalloryhmien sisäharjoitukset.

Lue Pirkkalan rokotustilanteesta ja muista rajoituksista lisää printtilehdestä.