Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

SIKOJOEN rannassa lähellä Anian rantatietä on venepaikkoja. Lähistölle aiotaan tehdä parkkipaikka ja helpottaa myös kanoottien laskua joen varteen.

PRO Sikojoki ry saa kunnalta 5000 euron avustuksen venepaikkojen ja luontopolun kunnostamiseen sekä parkkipaikan ja kanoottien laskupaikan rakentamiseksi Anian rantatiellä sijaitsevan Sikojoen sillan viereen. Joen varressa sillan vieressä on jo nyt soutuveneiden luonnonrantapaikkoja, joita yhdistys vuokraa. Joen vartta kulkee polku Pyhäjärven rantakosteikolle, mihin on tehty lintutorni. Torni sopii retkikohteeksi ja lintujen tarkkailuun.

PIRKKALAN ympäristöyhdistys puolestaan saa 1100 euron avustuksen uuden nuotiopaikan rakentamiseksi Iso Naistenjärvelle ja muihin mahdollisiin retkeilykohteiden parannustöihin.
Lions Club Pirkattaria muistetaan 1000 euron avustuksella. Yhdistyksen jäsenet huolehtivat Kurikan uimarannan siisteydestä kuukauden ajan heinä-elokuussa

AVUSTUKSET omaehtoiseen ympäristönsuojelutyöhön ja kylien yhteisöllisyyttä edistäviin toimiin jakoi yhdyskuntalautakunta 17. maaliskuuta.