Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

PIRKKALASSA on tiistaina mahdollista kuulla etätilaisuuksissa tietoa paikkakunnan koronatilanteesta ja keskustella ratikasta.

TIISTAINA 30. maaliskuuta on pirkkalalaisille tarjolla kaksikin korona-ajan tyyliin etänä järjestettyä tilaisuutta ajankohtaisista aiheista.

Pirkkalan kunta järjestää kello 17-18 koronatilannekatsauksen Facebook Live-lähetyksenä. Paikallisesta koronan hoidosta kertovat tartuntatautilääkäri Jaakko Kivijärvi ja pormestari Marko Jarva. Kuntalaiset ovat saaneet lähettää tilaisuuteen kysymyksiä etukäteen.

Tilaisuuteen voi osallistua kirjautuneena Facebookiin, mutta myös ilman tunnuksia osoitteessa www.facebook.com/pirkkalankunta

PIRKKALAN vihreät järjestää heti koronainfon perään tiistaina kello 18-19 keskustelutilaisuuden Pirkkalan raitiotiestä etänä. Mukana on pormestariehdokas Sirpa Repo sekä muita kuntavaaliehdokkaita. Tilaisuuteen on zoom-linkki, josta lisätietoa Facebookissa Pirkkalan Vihreät -sivulla.

Tuollekin Facebook-sivulle https://www.facebook.com/pirkkalavihr/ pääsee, vaikkei olisi Facebookin käyttäjä. Linkki kokoukseen löytyy sivulta. Yleisöllä on mahdollisuus vain seurata tilaisuutta tai myös osallistua keskusteluun.