Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

MUUTAMAN vuoden kuluttua tälle Rajasalmen liittymän viereiselle pellolle on jo rakentumassa iso asuinalue.

SOUKONLAHDEN uuden asuinalueen rakentaminen käynnistyy tänä kesänä Turrin ja moottoritien väliselle alueelle. Ensimmäisenä aletaan rakentaa katuja ja puistoja. Parhaillaan alueelle suunnitellaan kunnallistekniikkaa. Alustavan aikataulun mukaan ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan alueella vuonna 2023. Koko asuinalueen rakentaminen kestää useita vuosia.
Alueesta tulee asukasmäärältään merkittävä. Katseenvangitsijoita ovat kaksi 14-kerroksista tornia. Niiden ympärille tulee kytkettyjä kerrostaloja muurina. Korttelin sisälle mahtuu myös yksittäisiä kerrostaloja ja townhouse-kaupunkipientaloja.

SOUKONLAHDEN alueen katu- ja puistosuunnitelmat ovat nähtävillä mielipiteitä varten vielä tänään keskiviikkona. Pyhäjoen suusta Turriin päin olevalle rantaosuudelle on tulossa yli 30 soutuveneiden rantapaikkaa. Rannan edustalle Soukonlahteen ruopataan väylä soutuveneiden kulkua varten.

Lue lisää printti-Pirkkalaisesta. Soukonlahden katu- ja puistosuunnitelma nähtävillä 7.4. asti (pirkkala.fi, kunnan asiointipiste, Koulutie 1). Muistutukset viimeistään 7.4. klo 15.