Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

PUOLUSTUSMINISTERI Antti Kaikkonen on tavattavissa Pirkkalassa Suupantorilla tänään perjantaina kello 15. Mukana keskustan vaalitapahtumassa on myös kansanedustaja Jouni Ovaska. Pirkkalan keskustan vaalitapahtumaa kahvitarjoiluin vietetään kello 14-16. Vierailu sattuu peräti juhlalliseen hetkeen, sillä tänään 4.6. vietetään puolustusvoimain lippujuhlapäivää.

Vihreiden puheenjohtaja, sisäministeri Maria Ohisalo ja pirkkalalaisia vihreiden ehdokkaita on puolestaan tavattavissa Partolassa kauppakeskus Veskalla tänään perjantaina kello 16.30 alkaen. Ohisalo saapuu paikalle noin kello 17.30.

Keskiviikkona 9.6. kello 16 Suupantorille saapuu SDP:n liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka. Sitä ennen hän vierailee Tampere-Pirkkalan lentoasemalla tapaamassa kunnan ja lentoaseman johtoa ja keskustelemassa ajankohtaisista asioista. Torilla puheita jatketaan Pirkkalan sosiaalidemokraattien vaalitilaisuudessa kahvien kera.