Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

PUOLUSTUSMINISTERI Antti Kaikkonen jutteli toriväen kanssa Pirkkalassa perjantaina iltapäivällä. Hänet muistettiin erityisesti tanssitaidostaan.

PUOLUSTUSMINISTERI Antti Kaikkonen ei pääse eroon Kanki-Kaikkosen maineestaan - eikä haluakaan. Pirkkalan torilla Kaikkonen sai kuulla perjantaina iltapäivällä yleisöltä muisteloita Tanssii tähtien kanssa -ajoista, jolloin kankeudellaan lempinimen ansainnut "Kanki" kävi tanssimassa samaisella torilla.

– Ne olivat niitä kuumimpia aikoja. Tämä torihan oli ihan täynnä väkeä, hän totesi toripöydässä kahvitelleille pirkkalalaisille.

Paikalla oli myös kansanedustaja Jouni Ovaska. Pullat keskustan vaalitapahtumaan leiponut Raili Naskali ojensi Kaikkoselle pienet nahkahanskat. Kaikkosella on kymmenen kuukauden ikäinen poika.

– En tiedä näkyykö päälle, mutta viime yönä ei tullut montaa tuntia nukuttua. Syykin selvisi aamulla. Alvarille oli tullut hammas, hän kertoi ja näpräsi mikorofonitelinettä.

– Onpas jäykkä, mutta niin on mieskin, ministeri veisteli.

KAIKKONEN kertoi Pirkkalaiselle, että HX-hanke, jossa valitaan korvaava hävittäjä Pirkkalankin Horneteille, on aikataulussaan.

– Muutaman kuukauden myöhästys koronan takia tuli, mutta viimeinen aikataulu pitää eli päätös uudesta hävittäjästä tehdään vuoden lopussa.

Hän toivotteli väelle hyvää puolustusvoimain lippujuhlapäivää.

– Paraateja ei nyt pidetty. Helsingissä näimme upean Hornettien ylilennon.