Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Triathlon-tapahtuma tuo lauantaina yli 200 pyöräilijää Pirkkalan liikenteeseen.

Autoilijoiden ja muiden tiellä liikkujien on syytä olla tarkkana Pirkkalassa huomenna lauantaina. Pirkkala Triathlon tuo tuolloin pyöräilijöitä liikenteeseen Suupalla ja ajoreitillä Suupalta Anian rantatielle.

Triathlon-tapahtuman kisakeskuksena toimii Vapaa-aikakeskus, josta ensimmäisenä starttaavat perhe-triathlonin osanottajat kello 11. Aikuinen-lapsi -parit kisaavat uinnissa, pyöräilyssä ja juoksussa. Uintireitti on Vähäjärvellä, ja pyöräreitti kulkee Urheilutieltä Ollikantielle ja takaisin. Juoksuosuulla juostaan vapaa-aikakeskuksen ja keskuskentän ympäristössä.

Triathlonin kokeilijoille on tapahtumassa oma sarjansa. Kokeile triathlonin osallistujat lähtevät liikkeelle Vapaa-aikakeskuksesta kello 13. Uintiosuus uidaan Vähäjarvella ja pyöräilyosuudella pyöräillään Vapaa-aikakeskukselta Suupantielle, josta matka jatkuu Ratsutilantien ja Perkiöntien kautta Naistenmatkantielle. Sitä pitkin ajetaan Anian rantatielle, jolla pyöräillään Savilahden risteykseen saakka. Sieltä löytyy käännöspaikka, josta ajetaan samaa reittiä takaisin Vapaa-aikakeskukselle. Viimeisellä kisaosuudella suunnataan juosten Vähäjärven ympäristöön.

Tapahtuman sprinttisarjan lähtölaukaus kuullaan kello 15. Uintireitti on Vähäjärvellä, ja pyöräilyreitti on sama kuin kokeilutriathlonissa. Sprinttisarjan juoksuosuus on myös Vähäjärven ympäristössä, mutta reitti on pidempi kuin kokeilusarjassa. Sprintin palkintojenjako on kello 17.

Pirkkala Triathloniin on etukäteen ilmoittautunut kaikkiaan parisataa osanottajaa. Heistä suurin osa kilpailee sprintissä. Perhekisaan ilmoittautui ennakkoon 23 aikuinen-lapsi -paria.

Tapahtumaan voi ilmoittautua vielä myös paikan päällä.