Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Idea Golf Pirkkalan ensimmäisestä ammattilaiskisasta on lähtöisin NHL:n Dallas Starsissa pelaavalta Sami Vataselta. Vatanen on Golf PIrkkalan jäsen ja innokas kilpagolfaaja, joka nähdään sekä Pro Am- kisassa että loppuviikon ammattilaiskilpailussa. Kuva: Piia Vilonen

Teemu Selänne,  Patrik Laine, Sami Vatanen, Valtteri Filppula, Teuvo Teräväinen. Pirkkalan golf-kenttä vilisee tiistaina NHL-jääkiekkoilijoita. He osallistuvat Golf Pirkkalan tällä viikolla järjestämän ensimmäisen ammattilaiskisan, Audi Finnish Tourin Eezy Openin Pro Am -tapahtumaan.

Pro Am -tapahtuma pidetään tiistaina ja keskiviikkona. Tiistaina paikalla nähdään NHL-tähtien lisäksi muun muassa viihdemaailmasta tutut artistit Reino Nordin ja JVG:n VilleGalle sekä Tuukka Ritokoski Radio Suomipopin Aamulypsystä.

– Tiistain Pro Am-kisaan osallistuu kaikkiaan 21 yritysjoukkuetta ja keskiviikkona saman verran, kertoo Golf Pirkkalan toiminnanjohtaja Sami Övermark.

Varsinainen ammattilaiskilpailu pidetään torstaina, perjantaina ja lauantaina. Sami Vatanen ja Patrik Laine mittelevät taitojaan Pro am -tapahtuman lisäksi myös loppuviikon ammattilaiskisassa.

Eezy Open -ammattilaiskilpailun yhteensä 40.000 euron voittopottia tavoittelee kaikkiaan noin 150 golfaajaa. Suomen paras golfari, Pirkkalassa asuva Sami Välimäki ei ole paikalla, mutta kilpailussa nähdään muita Suomen golf-huippuja.

Yleisö pääsee maksutta seuraamaan sekä Pro Am -kisoja että Eezy Openia. – Kaikki golfista kiinnostuneet ovat tervetulleita seuraamaan kaikkia kisoja. Jos laji ei ole entuudestaan tuttu, paikalla on vapaaehtoisia, jotka opastavat, miten kilpailua kentällä katsotaan, Övermark kertoo.

Pro Am -kilpailuissa yhteislähtö on sekä tiistaina että keskiviikkona kello 10. Loppuviikon kilpailut alkavat aamuisin kello 8.

 

Korjattu Sami Välimäen nimi (alkuperäisessä tekstissä Välikangas) ti 6.7. klo 9.40.