Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

TIISTAIAAMUNA ennen Pro Am -kisan lähtövuoroaan intohimoisena autoharrastajana tunnettu Teemu Selänne bongasi golfkentällä mielenkiintoisen menopelin. Kuva: Lassi Huuhtanen

Golf on Teemu Selänteelle nykyään henkireikä tenniksen rinnalla. Tiistaiaamuna legendaarinen NHL-tähti mitteli golftaitojaan Pirkkalan golfkentällä. Hän osallistui siellä Pro Am -kisaan, joka edeltää Golf Pirkkalan loppuviikolla järjestämää ammattilaiskilpailua, Audi Finnish Tourin Eezy Open -tapahtumaa. Pro Am -kisa on vielä huomenna keskiviikkona.

Selänteen lisäksi Pro Amiin osallistui joukko muitakin suomalaisia NHL-kiekkoilijoita sekä julkisuudesta tuttuja viihdemaailman artisteja. Kisassa olivat Selänteen lisäksi mukana Patrik Laine, Sami Vatanen, Teuvo Teräväinen ja Valtteri Filppula sekä muun muassa artistit Mikko Leppilampi, Reino Nordin ja JVG:n VilleGalle.

Yleisöllä on vapaa pääsy kaikkiin tämän viikon kilpailuihin. Jo tiistaina viheriöitten reunustat pullistelivät katsojista.

Lue lisää huomisen printti-Pirkkalaisesta tai näköislehdestä.