Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

PJK kohtaa tänään perjantaina kotona Nokian Palloseuran. Tomi Tiiran ja Pekka Kötön (16) taistelua tarvitaan, jotta pisteitä irtoaisi.

PIRKKALAN Jalkapalloklubin alkukausi Kolmosessa on sujunut mukavasti. Joukkue on neljän pelin jälkeen sarjaviitosena kuudella pisteellä. Tänään perjantaina PJK kohtaa kotona Suupan Keskuskentällä Nokian Palloseuran.

– NoPS on sarjan kärkiporukoita. Saamme heitä vastaan hyvän kokoonpanon ja annamme nokialaisille kunnon vastuksen, ennakoi joukkueenjohtaja Roope Komppa.

– Alkukaudella pelimme on parantunut koko ajan, kun on saatu otteluita alle, Komppa kertoo.

Kolmosen runkosarja pelataan koronan takia yksinkertaisena eli PJK kohtaa kaikki 11 vastustajaansa kerran. Tämän jälkeen sarja jakaantuu ylä- ja alasarjoiksi, joissa on molemmissa kuusi joukkuetta.

– Siinä keskivaiheilla on varmaan meille realistinen sijoitus tasaisessa sarjassa. Katsotaan sitten, kuinka siellä pelataan ristiin lopussa.

KORONAN varjo leijuu yhä jalkapallokenttien yllä monella tapaa.

– Joillakin joukkueilla on ollut vaikeutta saada miehiä kokoonpanoon, lieneekö kesän vai koronan syytä. Meidänkin peleistämme on yksi siirretty vastustajan korona-altistuksen takia. Pitkän korona-ajan tuoma harjoittelemattomuuskin näkyy joukkueissa, Komppa kuvailee.

PJK:n osalta kenttäolosuhteet ovat olleet pahin pulma. – Killon nurmikentällä alkoi juuri remontti. Kaikki pelit ovat Keskuskentän tekonurmella. Sinne meillä on vaikeuksia saada treenivuoroja tarpeeksi, kun Naistenmatkan kenttä on jäänyt koulutyömaan alle ja junioreille on annettu enemmän vuoroja tekonurmelle.

Pirkkalan jalkapallon pyhättö Killo on toivottavasti ensi kesänä hienossa kunnossa. Kovimmat kisapelit ovat parhaimmillaan oikealla nurmella.

– Killoon tulee uudet salaojat ja kastelujärjestelmä. Ei kentälle ole koskaan noin isoa remonttia tehty. Toivotaan, että kentästä tulee tosi hyvä, Komppa sanoo.

PJK- NoPS Pirkkalan keskuskentällä pe 23.7. klo 18. Jalkapallon miesten Kolmosen alkusarjaa. Vapaa pääsy, buffetti.