Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

PIRKKALAN kirkkoherra Olli-Pekka Silfverhuth on toiminnut paralympiajoukkueen kisapappina Ateenan paralympialaisista 2004 lähtien.

Tokion paralympialaiset ovat parhaillaan käynnissä.
Kisoissa urheilijoiden tukena ovat valmentajat, huoltajat, joukkueenjohto ja terveydenhuoltohenkilöstö. Joukkueeseen kuuluu myös kisapappi, Pirkkalan seurakunnan kirkkoherra Olli-Pekka Silfverhuth.
Olsaksikin kutsuttu Silfverhuth on toiminut paralympiajoukkueen kisapappina Ateenan paralympialaisista 2004 lähtien.
– Kirkko uudelleenorganisoi kisapappitoimintaa ja samassa yhteydessä todettiin, että toiminta on tärkeää myös vammaisurheilussa.
– Minua kysyttiin mukaan urheilutaustani ja nuorisopappina urheiluväen kanssa tekemäni yhteistyön vuoksi.
Paralympiaurheilijat ja koko paralympiaperhe ovat olleet tyytyväisiä yhteistyöhön.
Silfverhuth on kiitollinen työnantajilleen, jotka ovat mahdollistaneet aikataulullisesti hänen toimimisensa kisapappina ja urheiluväelle nauttimastaan luottamuksesta.

Kisapapin tehtävä on monipuolinen.
– Olen joukkueessa urheilijoita, valmentajia ja muuta joukkuetta varten.
– Ihmisenä ja kuuntelijana erityisenä tehtävänäni on suorituskeskeisessä tilanteessa luoda työlläni, olemisellani ja persoonallani suoritusvapaata aluetta. 
– Olen paikalla ihmisenä ihmiselle ja raivaan tilaa sellaiselle olemiselle, jossa voidaan keskittyä muuhunkin tekemiseen kuin kilpailusuoritukseen.

Lue lisää 25.8. ilmestyneestä printti-Pirkkalaisesta tai näköislehdestä