Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Espoon GFT:n Jonna Kykkänen ei löytänyt aukkoja maalintekoon Pirkkalan vapaa-aikakeskuksessa sunnuntaina. PJK:n Essi Koiranen (oik.), Sini Lauermaa ja Sanna Koskinen pääsivät tuulettamaan Futsal-liigan avauksessa 6-0 -voittoa.

UUSI kotikenttä, uudet valmentajat, uudet kuviot ja jännitys kauden alkamisesta. Ottelu, johon saa pitkästä aikaa tulla yleisöä paikalle. Tässä oli lähtökohdat PJK:n naisten Futsal-liigan avausotteluun espoolaista Golden Futsal Teamia vastaan.

PJK oli saanut paikan liigassa tamperelaisjoukkue ACE:n liigapelaajien siirryttyä uuden seuran suojiin.


Ottelu alkoi kotisalilla jännittyneesti ja GFT pääsi vyöryttämään muutaman hyökkäyksen.
Kuin yllättäen kotijoukkueen Sini Lauermaalle avautui paikka iskeä ottelun ja kauden avausmaali, eikä kokenut pelaaja tästä erehtynyt.

PJK rynnisti lopulta komeaan 6-0 -voittoon Futsal-liigan aikanaan voittanuttakin espoolaisryhmää vastaan.
Joukkueen kapteeni Tiia Ropanen oli innoissaan hienosta avausottelusta.
– Alun jännityksen jälkeen saimme oman pelimme rullaamaan ja se näkyi myös tulostaululla. Oli todella hienoa pelata suuren yleisön edessä! Toivottavasti saamme jatkossakin nauttia pirkkalalaisten loistavasta kannustuksesta, Ropanen totesi.

Lue lisää Pirkkalaisesta ke 6.10.