Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Yläasteen sisäilmaongelmat jatkuvat mittavasta korjausremontista huolimatta.  Vanhempainyhdistys järjestää yläasteen tilanteesta lokakuussa paneelikeskustelun, johon on tulossa osallistujia rakennuttajista pormestariin.

Ongelmat ilmenevät erilaisina vaivoina sekä oppilailla että opettajilla, kertoo rehtori Marita Intonen. - Meillä on opettajia, jotka joutuvat opettamaan pelkästään parakkirakennuksessa, koska he eivät voi tulla voimakkaan oireilun vuoksi lainkaan päärakennukseen. Samasta syystä täältä on lähtenyt oppilaita Tampereen kouluihin, Intonen kertoo.
Pirkkalan yläasteen vanhempainyhdistys kerää parhaillaan nimiä nettiadressiin, jossa he peräävät Pirkkalaan tervettä yläastetta.  Yhdistyksen puheenjohtajan Johanna Kycklingin mukaan puolessatoista viikossa adressiin on kertynyt noin 600 nimeä.
Ongelmallisinta Pirkkalan teknisen johtajan Jouni Korhosen mukaan on, että ongelmien perimmäinen syy on yhä epäselvä. Korhonen vakuuttaa, että kunta ei lepsuile yläasteen sisäilmaongelmien korjaamisessa.

Lue lisää oheisesta näköislehdestä tai printti-Pirkkalaisesta.