Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

PJK:n edustusjoukkueen Tomi Tiira aloittaa uuden pelikauden PJK:n ykkösdivisioonassa pelaavassa futsal-joukkueessa. Sen ensimmäinen peli on ensi sunnuntaina vapaa-aikakeskuksella, jossa vastaan asettuu VehU Tampereelta.

PJK:n miesten futsal-kausi 1. divisioonassa käynnistyy kotipelillä ensi sunnuntaina, jolloin vapaa-aikakeskuksella tulee vastaan VehU Tampereelta.

Joukkueessa on osin samoja pelaajia kuin juuri kautensa jalkapallon kolmosdivisioonassa lopettaneessa PJK:n edustusjoukkueessa. Viime kauden kolmosen nousijajoukkue säilytti komeasti paikkansa divisioonassa.

– Kokonaisuutena kausi meni hienosti, sijoituimme sarjassa viidenneksi, sanoo joukkueenjohtaja Risto Hiltunen. – Kausi oli kuitenkin hyvin kaksijakoinen. Perussarja meni tosi hienosti ja pääsimme kauden päätavoitteeseen eli ylempään loppusarjaan. Sen ansiosta meillä ei ollut pelkoa putoamisesta.

Ylemmän loppusarjan ottelut osoittautuivat kuitenkin hankaliksi. – Vastustajat olivat meille ehkä hieman liian kovia. Meillä oli myös loukkaantumissuma, mikä sekin teki pelaamisen vaikeaksi.

Jonkin verran lohtua tappiollisiin ylemmän loppusarjan otteluihin toi kuitenkin kauden viimeinen peli 9.10., jolloin PJK pelasi tasalukemat 1-1 TKT:tä vastaan.

Pelaajista parhaiten onnistuivat Hiltusen mukaan Arttu Raittinen ja Elias Harala, joiden esitykset kentällä olivat vahvoja koko kauden.

– Uutta kautta alamme rakentaa talven aikana. Nyt vedetään jonkin aikaa henkeä.

 PJK - VehU (Tampere), miesten futsalin Ykköstä vapaa-aikakeskuksella su 24.10. klo 15.