Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

TYÖVALMENTAJA Reelika Manninen toivottaa ruokailijat taas tervetulleiksi Ruokakomeroon. Toiminta alkaa kuvassa näkyvän Pirkkalan kirkon seurakuntasalissa ensi viikon tiistaina 2.11.  Kirkkoveräjän seurakuntasalilla Ruokakomero avaa ovensa torstaista 4.11. lähtien.

Ruokakomero-palvelu käynnistyy Pirkkalassa lähes vuoden tauon jälkeen.
Naistenmatkan koulun ylijäämäruokaa on saatavilla ensi viikon tiistaista, 2.11., lähtien Pirkkalan kirkolla kerran viikossa.
Nuolialan koulun ylijäämäruokaa puolestaan tarjoillaan Kirkkoveräjän seurakuntatalolla kerran viikossa torstaista 4.11. lähtien.
– Ruoka syödään paikan päällä. Tiistaisin edellisen päivän ruokaa voi ostaa kylmänä ja valmiiksi pakattuna myös mukaan, jos ruokaa on jäänyt yli, kertoo työvalmentaja Reelika Manninen Pirkkalan kunnan työpalveluista.
Mikäli kouluilta ei ole jäänyt tiistaisin ja torstaisin ruokaa, ruokailijoiden ei tarvitse palata kotiin tyhjin vatsoin.
– Silloin voi ostaa alennettuun hintaan salaattia ja näkkileipää.
– Montaa kertaa tällaista tilannetta ei ole kuitenkaan sattunut.

Alkuvuodesta 2019 käynnistynyt Ruokakomero-palvelu on Pirkkalan seurakunnan sekä kunnan ruoka- ja puhtauspalveluiden ja työllisyyspalveluiden yhteistoimintaa.

Lue lisää huomisesta printtilehdestä tai netin näköislehdestä.