Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

PIRKKAIN uusi laji on koris. U-10 -joukkueessa  pääasiassa vuonna 2012 syntyneet pojat ja tytöt opettelevat koriksen saloja valmentajiensa Veera Lehtismäen ja Jussi Pentin johdolla.

KORIPALLOKÄRPÄNEN on selkeästi purrut Nuolialan koululla torstai-iltapäivisin kokoontuviin poikiin ja tyttöihin.
Innokkuus on käsin kosketeltavaa, kun he harjoittelevat koristekniikkaa koulun liikuntasalissa valmentajansa Veera Lehtismäen ja apuvalmentaja Jussi Pentin johdolla.
Parikymmentä pääasiassa vuonna 2012 syntynyttä pelaajaa muodostaa Pirkkalan Pirkkain U10-joukkueen, joka perustettiin tänä syksynä.
– Otimme koripallon mukaan toimintaamme yleisön pyynnöstä, kertoo Pirkkain toiminnanjohtaja Niina Kuhlman.
Lehtismäki kertoo, että osa joukkueen jäsenistä on harrastanut korista jonkun aikaa, osalle laji on aivan uusi.
– Pelaamme läntisen alueen 1. divarissa. Koris on tekninen laji, jossa pallon on pysyttävä hallussa. Samalla tämä on älyllinen ja taktinen laji, tietää SM-tasolla BC Nokiassa pitkään pelannut valmentaja Veera Lehtismäki.

Pirkat on monilajiseura, jonka lajivalikoimaan kuuluvat koripallon lisäksi salibandy, yleisurheilu, lentopallo ja pesäpallo.

Lue lisää Pirkkalaisesta ke 10.11.