Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

VANHUSTENTALOSÄÄTIÖN vuokratalo valmistui Kyöstille 2016. Se korvasi tontilla aiemmin sijainneet vuokrarivitalot.

VIIME lauantaina sähkökatkos vei sähköt eri puolilla Pirkkalaa, muun muassa Kyöstillä.
Kyöstintiellä sähkökatkos rikkoi hissin Pirkkalan vanhustentalosäätiön kerrostalosta. Keskiviikkona päivällä hissi oli yhä epäkunnossa.
– Hissi on ollut pois käytöstä lauantaista lähtien, kertoi Sirpa Pajunen keskiviikkona. Pajusen iäkäs äiti asuu talossa.
– Talon asukkaat, joista suurin osa on iäkkäitä ihmisiä ja jotka eivät voi käyttää rappusia, eivät ole päässeet ulos talosta neljään päivään.
– Ihmettelen huonoa tiedotusta asiassa. Hissin huoltoyhtiöstä on käyty paikalla, mutta asukkaille ei ole annettu minkäänlaista tietoa korjauksen aikataulusta.
– Asukkailla on monenlaisia tähdellisiä menoja lääkärikäynneistä kauppa-asioihin, mutta miten niille lähdet, jos hissi ei toimi, etkä pysty kulkemaan rappusissa.
Pajunen peräänkuuluttaa vastuullista toimintaa tällaisissa asioissa.
– Iäkkäät ihmiset ovat tällaisissa tilanteissa aivan eri asemassa kuin nuoremmat. Vähintä, mitä hissin rikkoutuessa voi tehdä, on huolehtia tiedottamisesta.