Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

VAPAA-AIKAKESKUKSELLE meneviltä yli 16-vuotiailta tarkastetaan nyt koronapassit jo ulko-ovella.

PIRKKALAN kunta lisää koronapassin käyttöä monissa palveluissaan. Koronapassi tarkastetaan jo nyt muun muassa Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen ulko-ovella rakennukseen sisäänpääsyn ehtona yli 16-vuotiailta. Koronapassia ei tarkisteta alle 16-vuotiailta, Pirkkalan kunnan työntekijöiltä työpäivän aikana, koulujen tai varhaiskasvatuksen toiminnassa, tai erikseen määritellyiltä ammattiurheilijoilta.

Vapaa-aikakeskuksen kuntosalin käyttäjiltä tarkistetaan koronapassit, kun asiakaspalvelu on auki. Omatoimiaikana kuntosalilla voi olla kerrallaan enintään 10 asiakasta.

Kunnan järjestämissä liikuntaryhmissä ja -tapahtumissa ohjaajat tarkistavat koronapassit ja rajaavat kävijämäärät siten, että turvavälien pitäminen on mahdollista. Koronapassi ja henkilöllisyystodistus tarkistetaan kaikilta yli 16-vuotiailta.
Ensi viikolla pidettävään kahden ohjaajan pitämään joulujumppamaratoniin voi ilmoittautua 15 jumppaajaa. Perheliikunnassa passit tarkistetaan yli 16-vuotiailta.

KUNTA alkaa tarkistaa koronapasseja muissakin vapaa-ajan palveluissa ja omissa tapahtumissaan uusien alueellisten suositusten ja rajoitusten mukaisesti. Asiakkaita pyydetään varaamaan koronapassit sekä henkilötodistukset valmiiksi tarkistuksia varten. Maskien käyttöä suositellaan kouluissa 4. luokasta alkaen, ja sote-palveluiden vierailuja rajataan.
Taustalla on, että aluehallintovirasto on maanantaina määrännyt asiakas- ja yleisötilaisuuksien koronarajoituksia, jotka ovat voimassa vuoden loppuun. Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä antoi tiistaina uusia suosituksia epidemiatilanteen hallitsemiseksi. Ohjeiden noudattamiseksi Pirkkalan kunta ottaa käyttöön koronapassin ja tiukempia rajoituksia joissakin palveluissa.
Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä suosittelee, että massatapahtumia ja ruuhkatilanteita kannattaa välttää, jos ei ole ottanut rokotuksia tai kuuluu ikänsä tai sairautensa vuoksi riskiryhmään ja toisesta rokotuksesta on yli viisi kuukautta aikaa.

 

Lehden numero Koko Date & Time
Nro 3 Pirkkalainen 19.1.22 28.25 MB 2022-01-20 10:19:46
Nro 2 Pirkkalainen 12.1.22 27.46 MB 2022-01-20 10:23:34
Nro 1 Pirkkalainen 5.1.22 11.65 MB 2022-01-20 10:25:15