Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Syksyn pimeät illat näyttävät saavan ilkivallan tekijät liikkeelle. Pirkkalainen kertoi viime viikolla mysteerisestä kananmunien heittelystä. Takamaalla Hopeatäplä-kadulla asuva pariskunta oli havahtunut maanantaiyönä 22.9. kovaan pamahdukseen. Talon kahteen ikkunaan ja ulkoseinään oli heitelty kananmunia. Poliisin mukaan samanlaisia "kananmunahyökkäyksiä" oli tehty seuraavana yönä myös Nokialla ja Tampereella useissa paikoissa.

Pirkkalainen sai uutisen jälkeen soiton Takamaalta. Myös Hopeatäplä-kadun lähellä Sinisiivessä oli yöllä kolissut. Asukkaat eivät nousseet tarkastamaan, mikä oli syynä. Aamulla huomattiin, että taloa oli viskottu munalla. Asiasta ei tehty ilmoitusta poliisille.

Perjantaina toimitukseen otettiin puolestaan yhteyttä Haikan Satamakadulta. Siellä viskojilla oli ollut käsissään omena, jolla oli rikottu kadunpuoleinen ikkuna asuintalosta.