Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Tervetuloa ilmoittamaan Pirkkalaisessa, arvoisa yrittäjä!

Olet valinnut oikean median, kun haluat paikallista maksimitehoa: lukijatutkimuksissamme (Innolink Research Oy) peräti 94-95,5 prosenttia alueemme (Pirkkala, Härmälä) vastaajista on kertonut lukevansa jokaisen Pirkkalaisen numeron!

Voit jättää ilmoitustekstiluonnoksesi oheisen lomakkeen avulla meille.

Logot yms. voit liittää oheen kuvatiedostoina. Huomaa maksimikoko 5 mb. Voit kertoa alustavasti esim. haluamasi paikan ilmoitukselle sekä ilmoituksen kokoluokan ja / tai hintahaarukan, jota olet ajatellut. Otamme Sinuun yhteyttä ennen julkaisua ja lähetämme pyydettäessä vedoksen ilmoituksesta. Ilmoitusvarauksen pyydämme tekemään mahdollisimman varhain. Saman viikon keskiviikon lehteen tarkoitettujen aineistojen on oltava meillä viimeistään maanantaina kello 12.

Huom! Muista kirjoittaa lomakkeen alla oleva turvakoodi ennen lomakkeen lähettämistä. Kirjoita kuvassa olevat neljä merkkiä kenttään.