Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Pirkkalainen julkaisen lukijoiden joulutervehdyksiä joulunumerossa ke 18. joulukuuta. Lähetä tervehdys viimeistään to 12.12. Tervehdyksessä voi toivotella Hyvää Joulua omin sanoin tuttaville ja ystäville. Myös kuvan liittäminen on mahdollista.

HUOM! Kirjoita terveisten toivottajien nimi tai nimet 150 merkin viestikenttään terveisten perään siinä muodossa kuin haluat niiden lehteen tulevan. Ensimmäiseen nimisarakkeeseen kirjoita lähettäjän koko nimi (sitä ei kopioida viestiin).

Tervehdykset on tarkoitettu yksityishenkilöille. Yritysten jouluterveiset ovat maksullisia ja ne julkaistaan joulunumerossa omilla sivuillaan. Ota niiden osalta yhteyttä ilmoituskonttoriimme p. 050 567 5374.

Mainiota joulun odotusta! Joulunumero on viimeinen tänä vuonna ilmestyvä Pirkkalainen, joten voit toivottaa siinä myös alkavan vuoden toivotukset.